T. K.

Rated 5,0 out of 5
10 března, 2023

Paní terapeutka je moc milá. Cítila jsem se příjemně po celou dobu konzultace, neskáče do řeči, vyslechne vás. A co je nejdůležitější, poradí. Určitě za ni ráda znovu zajdu, když bude potřeba.

Ověřené hodnocení

Zmeny chovani u 6 leteho ditete

Rated 5,0 out of 5
15 února, 2023

Radku jsem vyhledala filtrovanim na ZnamyLekar adiky jejimu napojeni na equiterapii, ktera mne velmi zaujala. Dcera ma za sebou zatim pouze prvni sezeni, pred tim probehlo jedno sezeni se mnou a dale bude dcera jiz pokracovat u koniku. Zatim mohu rici, ze Radka je skvela posluchacka, nesoudi, dobre se pta. Dcera (6 let) nemela jediny problem se ji otevrit a o sezeni mluvi i s nami doma a tesi se, az bude moci aplikovat rady od Radky na krizove situace 🙂 Vahala jsem nekolik mesicu, zda se obracet na psychologa s takto malym ditetem, ktere neproslo zadnym vyznamym traumatem, ale „pouze“ zmenami v rodine, v zivotnim rytmu atp., ktere se zacaly projevovat zachvaty vzteku, pomalosti, hadavosti, zasekavanim. I po takto kratke dobe jsem si jista, ze to jsou dobre invetstovane penize do budoucna a ve vztahu s dcerou nam pomohou a pomohou hlavne i ji vyrovnavat se se zivotnimi zmenami.

Ověřené hodnocení

K.B.

Rated 5,0 out of 5
8 února, 2023

Paní terapeutka je moc milá, sympatická a vzbuzuje důvěru. Dnes jsme měly první sezení s dcerou a i tu dokázala rozmluvit a přimět nenásilnou formou ke komunikaci. Věřím, že se nám podaří i vyřešit naše obtíže, ale na to je ještě brzy.

Ověřené hodnocení

M.J.

Rated 5,0 out of 5
25 ledna, 2023

Se sezením u paní Magistry jsem byla nadmíru spokojená, je velmi empatická, milá, dcera se neměla problém otevřít a přijmout její názor a radu, velmi doporučuji a paní Radce moc děkuji

Ověřené hodnocení

M.T.

Rated 5,0 out of 5
20 ledna, 2023

S paní psychoterapeutkou mám výbornou zkušenost, pomohla mi v těžké životní situaci. Díky ní jsem byla schopná se na svoje problémy podívat z jiného úhlu, vzchopit se a řešit těžkou životní etapu. Nejvíce jsem ocenila její empatický a velmi milý přístup při konzultacích. Tuto paní můžu jen doporučit.

Ověřené hodnocení

K.Z.

Rated 5,0 out of 5
20 ledna, 2023

Paní Matesová mi jako člověk sedla hned na první pohled. Nebála jsem se s ní o čemkoli otevřeně mluvit, byla moc milá a empatická. Působila na mě velice uklidňujícím dojmem a setkání s ní mi velmi pomohlo. Určitě jsem u ní nebyla naposledy, kéž by bylo vice terapeutů s takovým přístupem!

Ověřené hodnocení

M. D.

Rated 5,0 out of 5
8 října, 2022

Uvidíme a detailněji zhodnotíme později, naše zkušenost je zatím krátká (2 sezení). Nicméně je paní magistra sympatická, milá a naslouchá.

Ověřené hodnocení

Nela

Rated 5,0 out of 5
15 června, 2022

Paní terapeutka je milá, vstřícná, chápající, plná energie. Mohla jsem jí říct vše. Naslouchala a nesoudila. Ulevilo se mi. Moc se těším na další setkání.

Ověřené hodnocení

R. K.

Rated 5,0 out of 5
2 května, 2022

Paní terapeutku Matesovou mohu rozhodně doporučit. Již první terapie mi velmi pomohla a hned jsem cítíla velkou úlevu. Jelikož je můj problém obsáhlejšího charakteru, budu v terapii určitě pokračovat. Hlavně oceňuji její empatický přístup.

Ověřené hodnocení

L.Š.

Rated 5,0 out of 5
20 dubna, 2022

Jelikož jsem z daleka a paní Radka mi byla doporučena, zvolil jsem cestu online konzultace a byla jsem mile překvapena, jak mi může pomoci a porozumět. Dělá svoji práci s láskou. Za dosavadní i budoucí péči jí patří mé velké děkuji

Ověřené hodnocení

Jitka Str.

Rated 5,0 out of 5
2 února, 2022

Po smrti manžela jsem byla na dně a můj syn se uzavřel do sebe a nechtěl komunikovat s okolím. Paní Radka byla velmi empatická, milá a se synem si hezky povídala. Po několika návštěvách se syn pomalu začal vracet do života a komunikovat se svými kamarády ve škole. Velmi oceňuji její lidský přístup a metody práce. Paní Radku můžu doporučit všem, co mají problém s dětmi.

Ověřené hodnocení

ML

Rated 5,0 out of 5
5 ledna, 2022

Pani Radka Matesová je velmi mila. Bola som u nej so synom – 5let – u ktoreho som vypozorovala zvlastne znamky spravania. Syn sa dokazal s pani Matesovou rozpravat, odpovedat jej. Nakoniec sme vsetko uzatvorili prvou navstevou, kedy mi pani Matesova objasnila, ze syn terapiu nepotrebuje a dala mi tipy, ako nasu komunikaciu mozme zlepsit.

Ověřené hodnocení

E.R.

Rated 5,0 out of 5
18 prosince, 2021

Přístup této terapeutky je úžasný. Dospělý má pocit, že může říct cokoli a je poslouchaný. A dítě? Dítě se ji otevřelo a vše je na dobré cestě

Kdo řešíte problém nebojte se na ni obrátit.

Ověřené hodnocení

Emma

Rated 5,0 out of 5
25 listopadu, 2021

Paní terapeutka je moc milá a má laskavý přístup. Jsem ráda, že k ní chodím.

Ověřené hodnocení

S.N.

Rated 5,0 out of 5
5 září, 2021

Paní Matesová je nesmírně milá, vřelá a empatická, na setkání mě vyslechla s trpělivostí a pochopením. Bylo pro mě důležité najít pomoc v člověku, který ke mně bude citlivý a nebudu se cítit souzena. Už v prvních vteřinách jsem poznala, že právě s paní Matesovou budu moci mluvit o čemkoliv a bude to v pořádku. Během sezení jsem se cítila uvolněně, bylo to velmi přirozené. Moc se těším na další sezení, již po tom prvním cítím velkou úlevu a vím, že už bude všechno lepší.

Ověřené hodnocení

Petra Váchová

Rated 5,0 out of 5
30 srpna, 2021

Dekuji za konzultaci , pani Mgr. Matesová je velice sympatická , cítím se po návštěvě u ni klidneji a vyrovnaneji. Dekuji a těším se na příští návštěvu

Ověřené hodnocení

J.B.

Rated 5,0 out of 5
14 srpna, 2021

Paní terapeutka Matesova, je laskavá a dokáže naslouchat a poradit v dané situaci.spokojenost,děkuji

Ověřené hodnocení

B. H.

Rated 5,0 out of 5
22 července, 2021

Má zkušenost s paní terapeutkou byla skvělá. Rozhovor byl klidný, upřímný a bez jakéhokoliv strachu či studu. Také jsem za celou dobu konzultace nepociťovala sebemenší nátlak, s čímž mám zkušenosti například u rodiny, či přátel a celkově se cítila uvolněně. Paní Matesovou bych 100 % doporučila.

Ověřené hodnocení