Kateřina Vondrová

Rated 5,0 out of 5
17 prosince, 2023

Paní Herzánová je velmi milá a profesionální. Byla jsem s ní moc spokojená a vřele ji doporučuji. Konzultace mi velmi pomáhají. Děkuji.

Tittelbachová K.

Rated 5,0 out of 5
28 června, 2023

Paní magistra je moc milá a sympatická. Mám z první návštěvy dobrý pocit. Po mnoha letech mám pocit, že by mi mohlo být snad už pomoženo.

Ověřené hodnocení

Verča H.

Rated 5,0 out of 5
15 dubna, 2023

Paní Jitka je velmi milá, ochotná a empatická. Obzvláště povedené jsou kurzy relaxace, vřele doporučuji.

Ověřené hodnocení

Ladka Č.

Rated 5,0 out of 5
18 března, 2023

Paní Jitku Herzánovou dopuručuji už pár let všem kamarádkám,známým i spolupracovníkům. Velmi mi pomohla a pomáhá stále s mýma vleklýma problémama. Naučila mě přijímat sebe sama takovou jaká jsem,ale přijímat tak i ostatní. Práce na sobě je dřina a jsem ráda,že mi s ní p. Herzánová pomáhá.

Ověřené hodnocení

d.glucksmann

Rated 5,0 out of 5
7 března, 2023

K paní psychoterapeutce docházím 10. měsíců, postupně a účinně odstraňujeme moje problémy, které se nastřádali za posledních 11 let. Paní Herzánová je úžasný člověk na svém místě. Vřele doporučuji!!!

Ověřené hodnocení

I. L.

Rated 5,0 out of 5
1 března, 2023

Paní doktorka Herzánová působí milým a uklidňujícím dojmem. Po první návštěvě nemůžu zatím zhodnotit celkovou účinnost terapie, avšak věřím, že se sezení budou ubírat správným směrem.

Ověřené hodnocení

Petr Polacek

Rated 5,0 out of 5
14 února, 2023

Pani Herzanova mi velmi pomohla, ocenuji jeji pristup, ma utulnou ordinaci a umi cloveku naslouchat. Uzasne na me zapusobila take jeji psychoterapie pomoci koni, netusil jsem, ze tahle krasna zvirata dokazi rozpoznat v cloveku jeho emoce a maji tak uklidnujici ucinky.

Ověřené hodnocení

B.H.

Rated 5,0 out of 5
5 února, 2023

Pani doktorka mi moc pomohla, dokazala me postrčit na ceste k vyřešení mych problemu, ktere narostly do obrich rozmeru Dekuji moc

Ověřené hodnocení

Maranka

Rated 5,0 out of 5
15 ledna, 2023

Musím paní Jitce moc poděkovat za pomoc. Naslouchala mi a pomohla v těžké životní situaci a pomohla mi se na věc podívat i z jiného úhlu a najít tu správnou cestu. Moc jí děkuji 😉

Ověřené hodnocení

Petra V.

Rated 5,0 out of 5
10 ledna, 2023

Nelituji ani jedné koruny z ceny za terapii. Paní Herzánová je člověk na svém místě s lidským přístupem a velkou dávkou empatie. Mohu jen doporučit všemi 20 prsty 🙂

Ověřené hodnocení

Slunyh

Rated 5,0 out of 5
1 ledna, 2023

Paní doktorka je velice příjemná a sympatická. Doporučuji a určitě se k ní zase objednám, po dlouhé době někdo, kdo dokáží poradit.

Ověřené hodnocení

Jitka V.

Rated 5,0 out of 5
20 listopadu, 2022

Domnívám se, že paní Jitka Herzánová, je jeden z nejskvělejších lidí, které jsem poznala, nejen po profesionální stránce, ale také té lidské. Její profese v dnešní době je velice vyhledávána a ona je tím pravým člověkem, kterého by jste měli oslovit, když Vás dnešní uspěchaná doba dožene. Vřele doporučuji.

Ověřené hodnocení

Mira Majer

Rated 5,0 out of 5
5 listopadu, 2022

Pani Herzanova ma velice profesionalni pristup doporucuji vsem moc nam pomohla s nasim velkym trapenim

Ověřené hodnocení

Bibo1317

Rated 5,0 out of 5
14 září, 2022

Paní terapeutka Herzánová je úžasná dáma a žena na svém místě.Jsem moc ráda že zrovna na ni,jsem dostala doporučení.Je milá,klidná,vyrovnaná,dokáže naslouchat a v pravou chvíli říci hluboké,pravdivé,uklidňující moudro.Je to nádherná bytost,jsem za ni opravdu vděčná.Už věřím,že díky ní,budu zase jednou moc fungovat a stát na vlastních nohách.LŠ Praha

Ověřené hodnocení

Hannah

Rated 5,0 out of 5
31 srpna, 2022

Paní magistra Herzánová je velice milá a příjemná. Během terapie děláme i cvičení, která jsou velmi užitečná. Vždy od paní magistry odcházím s lehkou hlavou a pocitem, že bude lépe. Určitě mohu její terapie doporučit!

Ověřené hodnocení

Sasamontana

Rated 5,0 out of 5
27 srpna, 2022

Vřele doporučuji paní psycholozku, svym úžasným přístupem. Chodím k ní už pár let. Opravdu od ní chodim s ,,čistou hlavou“. Velmi mi pomáhá. Doporucuji ji navštívit 🙂

Ověřené hodnocení

Matesovar

Rated 5,0 out of 5
8 srpna, 2022

Dobrý den , chtěla bych Vám moc poděkovat za pomoc, které se mi od Vás dostává již nějakou dobu. Děkuji

Ověřené hodnocení

Kateřina Vondrová

Rated 5,0 out of 5
22 července, 2022

Paní Herzánová je velmi milá a profesionální. Byla jsem s ní moc spokojená a vřele ji doporučuji. Konzultace mi velmi pomáhají.

Děkuji.

Ověřené hodnocení

Veronika

Rated 5,0 out of 5
5 července, 2022

Paní doktorka, mě zaujala na první schůzce svým přístupem. Je profesionální a lidská. Nic ze sebe nedělá a na nic si nehraje. A takového člověk

jsem přesně potřebovala. Moc děkuji.

Ověřené hodnocení

Pacient

Rated 5,0 out of 5
18 května, 2022

U paní Herzánové nacházím už půl roku pravidelně bezpečné místo, kde na sobě mohu pracovat a řešit problémy, které mě trápí. Na sezení se vždy těším a odcházím se spoustou podnětů k přemýšlení a lepší náladou. Za tu relativně krátkou dobu jsme udělaly kus práce. 🙂

Ověřené hodnocení

Kachnička Hrebišová

Rated 5,0 out of 5
1 května, 2022

Pani Herzanova je dokonala vrba,ktera umi skvele odpovedet 🙂 s kazdym mym problemem mi stoprocente pomohla.a pomaha nadale.muzu vrele doporucit. P.S. Pani Herzanova ma nakazlivy smich a rika se ze smich leci 😉

Ověřené hodnocení

Tomaszajac

Rated 5,0 out of 5
8 dubna, 2022

Mám za sebou první 4 setkání a rozhodně budu pokračovat. Jednoho dne jsem už opravdu nevěděl co dřív a tak jsem se zastavil a zhroutil. Moc děkuji paní Herzánové za podanou ruku. Ukázala mi příčiny, mého vyčerpání, Teď hledáme na co dát pozor a jak zkratům předcházet. ¨ Opravdu děkuji za účinnou pomoc. Změn si už všimlo i mé okolí a myslím, že jsou ku prospěchu všem. Moc díky Tomáš Zajac

Ověřené hodnocení

Helena Jiřičková

Rated 5,0 out of 5
29 března, 2022

Paní Herzánová je profík, který umí naslouchat a rychle vyhmátnout, v čem spočívá podstata problému. Je velmi empatická a zároveň má i smysl pro humor. Několikrát pomohla mně i mému synovi, který se na návštěvy k „tetě Jitce“ vždycky moc těšil. Pokud to budeme ještě někdy potřebovat, rozhodně se obrátíme zase na ni.

Ověřené hodnocení

Pavla

Rated 5,0 out of 5
28 února, 2022

Během půl roku v její terapii se se mnou stala obrovská změna. Krok za krokem, s jistotou a pochopením mne bezpečně provedla cestou ze stavu celkového hlubokého vyčerpání do stavu, kdy se CÍTÍM SKVĚLE. Jsem teď spokojená ve svém životě. Děkuji za to. S jistotou paní doktorku doporučuji.

Ověřené hodnocení

Romi

Rated 5,0 out of 5
21 února, 2022

Může se zdát, že dvě konzultace u psychologa jsou málo, ale vždy jsem odcházela od Mgr. Herzánové s pocitem, že se všechno zvládnu, že zase bude líp. Skvěle mě nasměrovala také doporučením knihy Probouzení tygra, inspirovala mě, jak ovládat svou mysl a vyhánět černé myšlenky z hlavy, jak zase v noci spát. Není jednoduché vyprávět o svých problémech někomu, koho vidíte poprvé v životě. Ale z přístupu paní Herzánové byl cítit opravdový zájem a pochopení. Mnohokrát Vám děkuji za pomoc a přeji i Vám, abyste v životě byla šťastná. Radka

Ověřené hodnocení

Veronika

Rated 5,0 out of 5
30 prosince, 2021

Jsem moc spokojená s psychoterapií Jitky Herzánové. Našla jsem u ní, to co jsem hledala – bezpečné a příjemné místo pro práci na sobě. Oceňuju její profesionální a zároveň lidský přístup. Svojí práci má moc ráda a na výsledku je to vidět :).

Ověřené hodnocení

Eliška

Rated 5,0 out of 5
12 prosince, 2021

Velice profesionální, lidská, zábavná a snaží se vždy postrcit správným směrem. Spokojenost, doporučuji:-)

Ověřené hodnocení

Andrea

Rated 5,0 out of 5
26 listopadu, 2021

S paní doktorkou jsem byla moc spokojená. Pomohla mi v nejtěžších obtížích. Doporučuji. Je to výborná žena.

Ověřené hodnocení

Z.F.

Rated 5,0 out of 5
4 listopadu, 2021

Paní doktorka mě vždy nasměruje správným směrem .Mám v ní velkou důvěru. Je vnímavá a chytrá. Po návštěvě u ní jsem vždy plná pozitivních dojmů a přesvědčena,že vše zvládnu.

Ověřené hodnocení

Chládkovi

Rated 5,0 out of 5
10 října, 2021

Tímto bych ráda doporučila paní Herzánovou, která velmi lidským a přátelským způsobem pomohla mé dceři, ale vlastně i nám, rodičům, zvládnout problémy ve škole, které se přenesly i domů. Člověk nemá pocit, že se nachází u psychologa, lékaře, ale u přítelkyně, které se s důvěrou svěří, a která umí odborně poradit :-). Děkujeme

Ověřené hodnocení

Eliskajenejlepsi

Rated 5,0 out of 5
2 října, 2021

Paní Herzánová je nejen moc hodná, empatická, příjemná a vzdělaná, ale především odborník na svém místě. Vždy druhého vyslechne, podpoří, pomůže, poradí i uklidní. Jsem s ní velmi spokojená, proto ji tedy mohu jen a jen doporučit.

Ověřené hodnocení

Ivana B.

Rated 5,0 out of 5
3 září, 2021

Paní Mgr. Herzánová mi pomohla nahlédnout do mého problému s lehkostí a bez zbytečné retraumatizace. ukázala mi, jak pracovat s tím, s čím jsem si doposud nevěděla rady. Rozhodně setkání s ní doporučuji.

Ověřené hodnocení

Ssarleenka

Rated 5,0 out of 5
10 července, 2021

Konzultace u pani Herzanove byla velmi prijemna. Uz po prvnim sezeni jsem citila ulevu. Pani Herzanova mi vse vysvetlila, navrhla postup reseni problemu, velmi se snazila, abych se citila dobre a klidne. Dokazala mi dat nove nahledy na problematiku, se kterou jsem ji navstivila. Tesim se na dalsi setkani.

Ověřené hodnocení

Zdeněk Jeleček

Rated 5,0 out of 5
18 června, 2021

Velice profesionální přístup, empatická, se snahou vždy vyřešit podstatu problému…děkuji a vřele doporučuji dalším klientům…

Ověřené hodnocení

Zuzana

Rated 5,0 out of 5
25 května, 2021

Paní Herzánovou navštěvuji přes 5 měsíců kvůli duševnímu trápení sama v sobě. Jitku Herzánovou neberu jako psychoterapeutku ale něco jako svoji přítelkyni, které se můžu s čimkoliv svěřit, poradit a odbourat negativní věci abych na ně nemyslela. Vím že ona to nikomu nevyzradí. Určitě bych ji doporučila těm kdo trpí nízkým sebevědomím a nebo těm s jinýma problémama. Je to sympaticka paní, které se určitě rádi otevřete a ona vám dá dobrou radu a vyslechne si vás.

Ověřené hodnocení

Pavlina

Rated 5,0 out of 5
22 února, 2021

K paní psychoterapeutce jsem přišla, jelikož jsem se ve 25ti letech totálně přepracovala. Pomohla mi, poradila, donutila se zamýšlet a za to jí moc moc děkuji. Myslím, že každý se občas dostaneme do situace, kdy už nevíme kudy kam. Jsem moc ráda, že jsem se k paní Herzánové rozhodla jít a problém řešit. Díky:-) Pavlína

Ověřené hodnocení